In ons dagelijks leven komen we allemaal dingen tegen die we bij God willen neerleggen. Bij de een gaat dat over alledaagse dingen, bij de ander over grote of ingrijpende zaken. Een ziek familielid, kracht voor jongeren in de examentijd, de noden in de wereld of voor iemand die extra aandacht nodig heeft.  Zo maar een paar voorbeelden van dingen die ons bezig houden en die we bij God willen brengen.

We weten dat we deze dingen zelf onder Gods aandacht kunnen brengen. Soms weten we de juiste woorden niet te vinden of willen we graag we samen met anderen daarvoor bidden.

 

U bent van harte welkom om een dienst met ons mee te vieren. De diensten vinden plaats in de Wijkgemeente Immanuël, Klaproos 2, 3972 PX Driebergen. (Plattegrond)

Tijdens de dienst is er opvang voor uw kinderen. Na de dienst is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij het drinken van een kopje koffie. Voor de kinderen is er natuurlijk limonade.

Luister via het internet naar de kerkdienst. Voor mensen die om wat voor reden ook thuis zijn of elders zijn bv. in het buitenland, zenden we onze diensten uit via het internet. Alle diensten die verzorgd worden vanuit de Wijkgemeente Immanuël worden uitgezonden. Dus de zondagdiensten, Jeugdiensten, trouw en rouwdiensten.

 

Voor het uitzenden van de kerkdiensten betaalt onze Diaconie een vast bedrag per maand plus een bedrag per luisteraar/kijker. Een bijdrage in de kosten stellen we op prijs.

Ons bankrekeningnummer is:  NL47 RABO 0385 2538 18,   t.n.v. Diaconie Protestantse Gemeente Driebergen, met vermelding van “bijdrage internetuitzending”.

Klik >HIER< om de kerkdienst op zondag te beluisteren.

Ook is het mogelijk kerkdiensten die gemist zijn te volgen.
Kerkdienst gemist?   Klik >HIER<

Subcategorieën

Beschikbaargestelde preken worden drie maanden bewaard gepubliceerd.

Niet alle preken worden doorgaans vrijgegeven!