Voor de PKN-Driebergen gemeentes (Catharijne, Immanuel en Traject24) is een eigen app in gebruik genomen op 03 juni 2021.

Je kunt zodra je de app hebt gedownload je eigen profiel aanmaken: zo compleet als je maar wil. Leuk als je een foto, je verjaardag, je adres en wat leuke weetjes over jou toevoegt! Dit verschijnt in de ledenlijst die in de app zit. Iedereen uit de gemeente met de app kun je op zoeken in de ledenlijst. Zo wordt het ineens makkelijk iemand een kaartje te sturen met zijn/haar verjaardag! Ook zit er een agenda-functie in. Alle roosters staan dus ook in de app!
Daarnaast wordt aan de collecte geven nog makkelijker! Het geven gaat via de app, maar dat wordt allemaal vanzelf duidelijk en gaan we nog uitleggen als we live zijn!

Het leukste van de app is natuurlijk het sociale gedeelte! We zullen verschillende groepen maken, zoals bijvoorbeeld een marktplaats, een gebedspuntengroep, een groep voor jonge ouders en noem het maar op.
Ook is er één groep waar iedereen in zit. Hier plaatsen we berichtjes in die voor de hele kerk relevant zijn. Uiteraard gaan we iedereen helpen waar nodig zodat we echt met elkaar in de app contact kunnen hebben.
Heb je er nog vragen over? Stel ze gerust aan Henk Breukink (Immanuel) en Ron van Hoek (Catharijne)!

De presentatie die op zondag 08 januari na de dienst werd toegelicht, is hier te downloaden.

Onze eigen PG Driebergen app is live.

Hier vindt je relevante informatie die betrekking heeft op onze app met de nodige referenties naar de meest actuele informatie op de website van Donkey Mobile.

Vanaf nu is de PGDriebergen-app in de AppStor en in de Google PlayStore te downloaden. Via de QR code kun je de app snel downloaden. Deze QR-code leidt gebruikers naar de stores om de app te downloaden.

Om app-beheerders, collecte-beheerders en gebruikers op weg te helpen, zijn er verschillende guides door Donkey Mobile geschreven. Check ze door op de linkjes te klikken!

Voor assistentie kunt u contact opnemen met Ron van de Hoek of Henk Breukink (website beheerder).

Registreren
Voordat je de app kunt gebruiken moet je jezelf eerst registreren in de app. Download de app in de Google Play store of Apple App Store door te zoeken op de naam van je eigen gemeente. Download de app en starten maar!

De QR code kun je met de smartphone camera scannen en via de link kom je dan in de betreffende app store om de installatie te kunnen opstarten.

  

 

 

Zodra je voor het eerst aan de slag gaat in de app zul je een email adres in moeten vullen en een wachtwoord moeten kiezen. Heb je je van tevoren bij je gemeente al geregistreerd voor de app? Vul hier dan het email adres in waarmee je bij de gemeente bekend bent. Als je nog niet van tevoren jezelf hebt ingeschreven voor de app is de kans aanwezig dat een app beheerder je account goed moet keuren zodra je de registratie voltooid hebt.