Onze eigen PG Driebergen app is live.

Hier vindt je relevante informatie die betrekking heeft op onze app met de nodige referenties naar de meest actuele informatie op de website van Donkey Mobile.

Vanaf nu is de PGDriebergen-app in de AppStor en in de Google PlayStore te downloaden. Via de QR code kun je de app snel downloaden. Deze QR-code leidt gebruikers naar de stores om de app te downloaden.

Om app-beheerders, collecte-beheerders en gebruikers op weg te helpen, zijn er verschillende guides door Donkey Mobile geschreven. Check ze door op de linkjes te klikken!

Voor assistentie kunt u contact opnemen met Ron van de Hoek of Henk Breukink (website beheerder).

Registreren
Voordat je de app kunt gebruiken moet je jezelf eerst registreren in de app. Download de app in de Google Play store of Apple App Store door te zoeken op de naam van je eigen gemeente. Download de app en starten maar!

De QR code kun je met de smartphone camera scannen en via de link kom je dan in de betreffende app store om de installatie te kunnen opstarten.

  

 

 

Zodra je voor het eerst aan de slag gaat in de app zul je een email adres in moeten vullen en een wachtwoord moeten kiezen. Heb je je van tevoren bij je gemeente al geregistreerd voor de app? Vul hier dan het email adres in waarmee je bij de gemeente bekend bent. Als je nog niet van tevoren jezelf hebt ingeschreven voor de app is de kans aanwezig dat een app beheerder je account goed moet keuren zodra je de registratie voltooid hebt.