Gebedsgroepen
In onze gemeente zijn twee gebedsgroepen actief.

- Gebedsgroep voor de PGD.

Iedere woensdag morgen tussen 09:00-10:00 uur komt deze groep samen om te biddenm voor het wel en wee binnen de PGD.
Contactpersoon Alies van der Deijl, tel: 0343-512235. Deze groep verzorgd maandelijke ook een gebedsbrief.

- Interkerlijke gebedsgroep 'Women to Women'.

Iedere 2e vrijdag van de maand tussen 09:30-10:30 bij familie Doorn te Wethouder Teeselinglaan 29. Contactpersoon: Gea Bijl, tel: 0343-520662.

Diaconaat

Eenmaal in de twee jaar organiseert de Diaconie een vakantieweek voor oudere gemeentelede die hulpbehoevend zijn op Hydepark. 

Ouderencontactmiddagen
Vlak voor Kerst en in de week na Pasen organiseert het ouderenpastoraat een contact middag voor 75 plussers.

Het doel is elkaar ontmoeten. Vaak wordt een spreker van buiten uitgenodigd die een interessant verhaal heeft. De predikant verzorgt meestal een meditatie.

Missionair
Kennismaken?

Bent u op zoek naar een kerkgemeenschap en overweegt u lid te worden, bezoek dan eerst vrijblijvend onze diensten om de sfeer te proeven. Wilt u een gesprek, dan kunt u contact opnemen met  Jenny van Voornveld, tel: 06-22835197 of onze predikant ds. Henk Reinders, tel: 06-10730732, email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Basiscursus christelijk geloof
Weet u niet zoveel van het christelijk geloof af en wilt u zich oriënteren, volg dan onze basiscursus christelijk geloof. Bij voldoende belangstelling bestaat de mogelijkheid om in zeven bijeenkomsten u verder te informeren over de hoofdzaken van het christelijk geloof.