DSC 0073Even voorstellen: ik ben Henk Reinders en sinds 22 april 2018 verbonden aan de wijkgemeente Immanuel voor 80% van mijn werktijd. Mijn kinder- en tienerjaren heb ik doorgebracht in Stadskanaal. Waar mijn ouders ook actief waren in het kerkelijk leven. Mijn interesse voor wat mensen beweegt en liefde voor de kerk brachten me uiteindelijk bij de studie theologie. In 1980 vertrok ik naar Utrecht om eerst mijn Grieks en Latijn op peil te krijgen en daarna aan de theologiestudie te beginnen.

In Utrecht leerde ik mijn vrouw, Ans van den Berg, kennen. In 1988 zijn we in Utrecht getrouwd  en werd ons huwelijk bevestigd en gezegend in de Jacobikerk aldaar. Ons huwelijk is gezegend met vier prachtige kinderen die op dit moment allemaal wonen, werken en studeren in Utrecht.

De laatste drie jaren van mijn studie werkte ik ook als bijstand in het pastoraat te Giessenburg, voor met name kinder- en tienerwerk en ouderenpastoraat. Achtereenvolgens werd ik daarna dominee in Zaamslag (1994-1999), Yerseke (1999-2007) en Lisse (2007-2018).

Naast mijn predikantschap ben ik werkzaam als supervisor en coach, geregistreerd bij de LVSC. Verder ben ik betrokken bij de Charismatische Werkgemeenschap Nederland.