De Nieuwsbrief van onze Wijkgemeente Immanuel - 13 september 2020.

Klik op bijgaande link voor de nieuwsbrief van deze week.

Hierbij stuur ik u de Zondagse Nieuwsbrief van 13 september 2020 van onze Wijkgemeente Immanuel.
U bent van harte uitgenodigd de 10.00 uur dienst van komende zondag bij te wonen. De dienst wordt gehouden in de Kapel van buitenplaats Broekbergen, Kloosterlaantje 1. In de nieuwsbrief wordt u uitvoerig geïnformeerd over de dienst. De liturgie is ter plekke op papier voor iedereen beschikbaar. Er wordt niet gebeamd in de kapelzaal. Aanmelden voorafgaand aan de dienst is noodzakelijk.In deze nieuwsbrief kunt u lezen hoe u dit moet doen.

Ik wens u een mooie startdienst toe (de dienst wordt gefilmd en kan dus achteraf via kerkdienstgemist.nl worden gevolgd.)

Een gezegende zondag gewenst!

Deze zondag wordt de dienst niet rechtstreeks uitgezonden. Op maandag14 september zal de opname op Kerkdienstgemist beschikbaar worden gesteld.
Overzicht van opnames incl. geprogrammeerde opname aanstaande zondag: https://kerkdienstgemist.nl/stations/746/events

Kopij voor de volgende nieuwsbrief: uiterlijk donderdag 17 september vóór 14.00 uur naar Arie Stans of naar de redactie mailbox, resp.: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Redactie: Arie Stans.

Voor meer actuele informatie over onze gemeente, surf naar: www.wijkgemeente-immanuel-driebergen.nl.