Laat je rakenLeuk dat u ons hebt gevonden op het internet. We hopen dat deze website u een indruk geeft van onze gemeente. De gemeente rondom de Wijkgemeente Immanuël is een levendige, kleurrijke gemeente waar een kleine vijfhonderdvijftig leden zich thuisvoelen, waaronder een relatief kleine groep gezinnen met (jonge) kinderen. De Wijkgemeente Immanuël kent diverse activiteiten, kringen en gezamentlijke toerusting met Wijkgemeente Catharijne.

U bent van harte welkom om een dienst met ons mee te vieren.
Tijdens de dienst is er opvang voor uw kinderen. Er is crèche voor de kinderen tot 4 jaar, hier kunnen ze lekker spelen met elkaar onder toezicht van enkele begeleiders.
Voor de oudere kinderen (tot 12 jaar) is er kindernevendienst waar op een voor de leeftijdsgroep begrijpelijke wijze wordt ingegaan op een specifiek thema.

Neem gerust de tijd de website door te lopen. We hopen dat u vindt wat u aan het zoeken bent, maar mocht u vragen hebben dan kunt u altijd even een mailtje sturen. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De diensten beginnen  om 10.00 uur. Na de dienst  is er gelegenheid om elkaar te ontmoeten bij het drinken van een kopje koffie.  Voor de kinderen is er natuurlijk limonade. 
Parkeerplaatsen: er zijn 4 parkeervakken gereserveerd voor kerktaxi's.


Namens de gemeente bent u van harte welkom!
Een profielschets van de Wijkgemeente Immanuël Driebergen kunt u hier downloaden.

Wijkgemeente Immanuël te Driebergen
Klaproos 2
3972 PX Driebergen

Plattegrond Centrum

t Hoge Licht kaart ligging